Umeå Parkerings AB

Vi söker en parkeringsvakt


Dina arbetsuppgifter

Våra parkeringsvakter har en varierande vardag där man arbetar med trafiksäkerhet, framkomlighet, tillgänglighet utifrån gällande lagar och förordningar och i nära kontakt med kunder.

Din profil

Vi söker en parkeringsvakt på heltid med en professionell, serviceinriktad och positiv attityd. Då du är ansiktet utåt i organisationen är det viktigt att du är noggrann i ditt arbete, har en hög integritet, eget driv och mycket god kommunikationsförmåga. Vidare tror vi att du som söker är trygg i dig själv, har en god planeringsförmåga och behärskar stressade situationer väl. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp vilket ställer krav på din förmåga att samarbeta.

Krav för tjänsten:

Körkort B.                                                                                             Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete alt. inom serviceyrken.  Godkända slutbetyg från gymnasiet.                                                   Kunna arbeta skiftgång då arbetet delvis är förlagd till kvällar och helger.                                                                                                    Har god fysik.

Sista ansökningsdag

Tjänsten ska tillsättas under våren enligt ök. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

I denna rekrytering samarbetar vi med MaxKompetens och Elin Stålbjörk, 072-090 80 40. Läs mer och ansök via maxkompetens.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster senast den 28 januari 2018.


Box 297, 901 06 Umeå, 090-16 15 50